fbpx

Jobba med oss

Är du ett nytt stjärnskott till vårt team på Bagageloppisen i Göteborg!?

Jobba med oss

Loppisen vid Slottsskogen i Göteborg är en stor bakluckeloppis där alla är välkomna! På den gemytliga platsen bakom Slottsskogen samlas varje loppishelg tusentals personer. Vi har även fler enstaka arrangemang på andra platser.

Förutom arrangera loppisen säljer vi själva massa gott att äta från våra egna gatuköksvagnar.

Arbetsuppgifter:
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter i ett toppengäng med stark sammanhållning. Allt från välkomna och dirigera bilar, registrera utställare, spinna sockervadd, flippa burgare och hålla rent och fräscht, stå i kassa med glatt humör till mer fysiskt att släpa bord, hantera hoppborg, ställa upp tält och bära skyltar.

Vem söker vi?
Du som vill jobba hos oss behöver vara en pålitlig lagspelare som gillar människor och som förstår att gästernas upplevelse är hela grejen. Är du en utåtriktad glad person med driv som är sugen på att jobba i högt tempo? Är du inte rädd för ta egna initiativ och är flexibel som hjälper till där det behövs? Då är du den vi söker!

Det är mycket meriterande om du har B-körkort men inget krav. Är du dessutom van eller vill lära dig köra med släpvagn är det utmärkt eftersom vi har vagnar som behöver transporteras.

Du ska behärska svenska språket väl.

Ansökning:
Har du vad som krävs och vill bli en del av Bagageloppisens härliga gemenskap? Sök då redan idag!
Maila CV och personligt brev till info@bagageloppis.se

Säsongen vid Slottsskogen omfattar många lördagar och söndagar mellan maj till och med oktober. 

Samtliga tillfällen är väderberoende och arbetstiden kan variera, dock har vi öppet i alla väder. Oftast är det långa dagar som erbjuds.

Urvalet sker löpande. Vi tar emot ansökningar via mail.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ler mer om evenemanget på www.bagageloppis.se

Fler sökord: Sommarjobb, evenemangspersonal, evenemang, restaurang, gatukök, café, försäljning, transport, socialt arbete, kassapersonal