Loppis Kulturkalaset

HEDEN

14-19 aug

go here source url Bokningen öppnas inom kort!

ciprofloxacin price UK Det blir loppisfestival på kulturkalaset även i år! Vi är tillbaka med bakluckeloppis på Heden mitt i stan! Bakluckeloppisen på kulturkalaset 2014, 2015 och 2016 blev riktigt bra!

follow url Bagageloppis – Lönsamt, roligt och bra för miljön! Göteborgs kulturkalas, med 1,3 miljoner besök under sex dagar är Göteborgs Kulturkalas en av Skandinaviens största kulturfestivaler. Denna loppis är en av programpunkterna!

Här kan du fynda allt möjligt, prylar som folk inte har hjärta att slänga, prylar som annars inte kommer till användning!

Datum

http://www.crystalcitymo.org/?c=ciprofloxacin-used-for-lyme-disease Loppisdagar:

  • Tisdag den 14e augusti
  • Onsdag den 15e augusti
  • Torsdag den 16e augusti
  • Fredag den 17e augusti
  • Lördag den 18e augusti
  • Söndag den 19e augusti

http://bsquared-consulting.com/?a=can-you-buy-ciprofloxacin-over-the-counter-in-Canada Loppisfynda mellan kl 14:00 – 18:00

Välkomna på loppis!!

Köp säljplats

go to site Ta chansen – Köp en säljplats till denna festival! – Klicka här! (Öppnas inom kort)

Säljplats kostar 200 kr/dag! En säljplats är en bilplats (vanlig personbil) inklusive ett bord. Bordet får du låna av oss! Om du vill kan du boka säljplats för flera loppisdagar.

Vill du rensa hemma och sälja? Tjäna en slant samtidigt som du låter dina prylar byta ägare! Biljett säljs inte på plats utan förbokas och betalas här på hemsidan (till skillnad ifrån bagageloppisarna vid Slottsskogen). Säljplatsen går endast att bokas via bokningsformuläret, först till kvarn som gäller!

Hitta hit och annan praktiskt information

Loppisen arrangeras i samarbete med Göteborg & Co.

http://www.digistorytelling.com/?d=augmentin-buy-online-Australia Välkommen att fynda på denna loppisfestival!

Bilder